Εταιρεία

Η εταιρεία Λ. Μπατής Α.Ε. πρωτολειτούργησε το Μάρτιο του 1960 στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, Ερμού και Καπνικαρέα, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γυναικείων υφασμάτων.

Προς τα τέλη της δεκαετίας του ’70, ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς, οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν στη γυναικεία ένδυση, η οποία και επικράτησε τελικώς. Με τη φίρμα πλεκτών Leonard's η εταιρεία έκανε επανάσταση στο χώρο του γυναικείου πλεκτού εισαγωγής και μέχρι και σήμερα διατηρεί την πρωτοπορία στο είδος αυτό.

Παράλληλα με την χονδρική πώληση σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το Leonard's έχει αναπτύξει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο αποκλειστικών καταστημάτων και Shops in Shop, με στόχο την παρουσίαση μιας σύγχρονης, ολοκληρωμένης πρότασης στην γυναικεία ένδυση στα πλαίσια των διεθνών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Από το Μάρτιο του 2006, η επιχείρηση εδρεύει στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Ν. Φιλαδέλφεια ( Πατριάρχου Κωνσταντίνου 16), ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι τη σκυτάλη έχει αναλάβει πλέον η τρίτη γενιά ιδιοκτητών της οικογένειας.